03/236 38 38 BOEK NU!
     

resultaten voor taxi genk

 
 
taxi Antwerpen bestellen
Wij rijden voornamelijk taxiritten op bestelling en vaak over langere afstanden. Wilt u direct een taxi bestellen in de regio Antwerpen bel dan onze taxicentrale op 03/283 83 93. Taxi Antwerpen biedt meer dan een gewone taxi! Wanneer u bij A-Taxi Antwerpen een taxirit reserveert bent u verzekerd van een luxe en comfortabele taxi tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De taxis die wij gebruiken zijn van een recent bouwjaar uitstekend onderhouden en voorzien van gemakken als navigatie airconditioning extra beenruimte lederen bekleding enzovoorts. De chauffeurs van A-Taxi Antwerpen brengen u comfortabel naar uw bestemming. Taxi bestellen bij A-Taxi Antwerpen? U kan onmiddellijk met ons contact opnemen door ons te bellen op telefoonnummer 0 3/283 83 93.
Taxi Antwerpen
Bekijk onze speciale tarieven van/naar de luchthaven. Wij zijn gevestigd in het hartje van de mooie stad Antwerpen! Waarom kiezen voor Global Taxi Antwerpen? Global Taxi hanteert de goedkoopste taxitarieven van Antwerpen. Taxivervoer in de regio Antwerpen en randgebieden tegen concurrerende prijzen. Groepsvervoer voor een avontje uit met een groep vrienden. Luchthavenvervoer tegen vaste prijzen naar alle luchthavens. Wij staan 24/7 klaar om jouw veilig naar je locatie te vervoeren. Wij rijden op tijd en met de meter aan. Taxivervoer zoals het hoort! Global Taxi Antwerpen is al jaren een vertrouwd bedrijf in de stad Antwerpen en omstreken.
Taxi Peters.
Wij brengen u veilig en comfortabel naar uw bestemming.
BLOEMBAK
Uw voordelige taxi in regio Genk AGS Taxi is er voor u.
GG Bel 0477 319 928 voor uw taxi in Genk tegen voordeeltarief.
TAXI TRIPPAERS Genk 3600 Slaghoutstraat 25 Info de socit by www.bsearch.be.
Slaghoutstraat 25 3600 Genk. Date de constitution 28-12-2006. In de wereld van luxelimousines met chauffeur biedt Modern Car vandaag n van de grootste vloten van Belgi. Onze specialiteit zakenlui officile bezoeken toerisme Ons oogmerk voldoen aan ieders wensen. We zouden u graag tot onze klant.
Taxi Taxi.
Belgian Limburg Convention Bureau. Planner's guide to Genk. Genker Taxi Centrale in de week tot 24 uur weekends 24/24. 089 35 89 37. Taxi Peters Alfons tot 24 uur behalve indien geboekt in het weekend. taxi en rolstoelvervoer o.a. 0475 30 62 91. Taxi pdm in de week tot 24 uur weekends 24/24. Waterbleekstraat 39 bus 1. 0484 97 74 52. Taxi V-cab 24/24 uur en 7d/7. 0495 30 30 30. Taxi Midden Limburg 24/24 uur en 7d/7.
taxi-ags.
NGT speelt Taxi Taxi van Ray Cooney Genk Het Belang van Limburg.
Geef een zoekterm in. NGT speelt Taxi Taxi van Ray Cooney. 15/11/2011 om 1115 door Walter De Cock. NGT speelt Taxi Taxi van Ray Cooney Foto. Het Nieuw Genker Toneel brengt op 19 25 en 27 november de klucht Taxi Taxi van Ray Cooney op de planken. Het is een hilarische klucht die geregiseerd wordt door Renť Meuwis. Jos janssens is een taxichaffeur die een dubbel leven leidt. Hij woont in Genk met Jenny maar heeft nog een tweede echtgenote in Hasselt.
Antwerp Taxi Taxi Antwerpen taxi genk.
Taxi Oosterbeek nu bestellen. Taxi Arnhem de Veluwe als vervoerder. Taxi Arnhem de Veluwe verleent al vele jaren taxidiensten met kwaliteitsvervoer. Taxi Arnhem Veluwe is als taxibedrijf constant bezig met het verbeteren en ontwikkelen van taxivervoer. De goed opgeleide taxichauffeurs beschikken over een goede stratenkennis en rijden u voor een laag tarief naar uw bestemming. Passagiers en reizigers voelen zich met ons comfortabel en veilig in het verkeer. Onze taxicentrale is 24 uur per dag bereikbaar zodat een taxi bestellen snel en eenvoudig kan worden gerealiseerd. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om een taxirit te reserveren.
TAXI PDM GENK.
Klik hier om naar onze vernieuwde website te gaan. K opieer de volgende link in uw browser.
Welkom bij Taxi PDM uw specialist in luchthavenvervoer Taxi PDM Genk.
Nu ook mogelijk om te betalen met uw smartphone! Welkom op onze website. Van harte welkom op de website van taxibedrijf PDM uit het Limburgse Genk. Onze zaakvoerder is een bekwame en zelfbewuste taximan die er altijd voor zorgt dat de taxi die u bestelt op tijd zal zijn. Stiptheid en correctheid zijn immers waarden die bij Taxi PDM heel hoog in het vaandel gedragen worden. Wil u een snel efficiŽnt en professioneel vervoer naar de luchthaven met veel aandacht voor stiptheid? Bij Taxi PDM bent u ook voor een professionele shuttledienst aan het goede adres. Via onderstaand formulier kan u uw volgende taxirit bij ons reserveren.
Taxi Patrick Airport Service.
0032 474 52 08 76. 0032 474 74 74 74. 0032 474 52 08 76 na 18u.
Ontdek hier de tarieven van Taxi PDM Taxi PDM Genk.
1 tot 2 personen. 3 tot 4 personen. 5 tot 6 personen. 7 tot 8 personen. 1 tot 2 personen. 3 tot 4 personen. 5 tot 6 personen.
Taxi Genk Taxi service en luchthavenvervoer in Genk Midden Limburg.
Wij verzorgen uw transfers van en naar de voornaamste luchthavens in Europa. Bij reservatie wordt er een vaste prijs afgesproken. Het luchthavenvervoer wordt rechtstreeks uitgevoerd geen omwegen op de heenreis noch wachten op andere klanten op de terugreis. Wij bieden u de betere en klassevolle service met n van onze luxueuze wagens. Just in time delivery. Doorheen heel Belgi Nederland Luxemburg Duitsland en Frankrijk. Zowel voor grote als kleine pakketjes. Verhuur van ceremonie wagens met bestuurder.